ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Suporterii dinamoviști au pregătit și afișat o coregrafie specială în tribune, cu ocazia derbiului campionatului cu FCSB. din Liga 1.

Fanii alb-roșii-lor au realizat conturul României din cartonașe tricolore, harta țării fiind încadrată de către cifrele care formau anul 1918.

Pe acest fundal au apărut siluetele unui dorobanț care ține în mână steagul României, iar de partea cealaltă trei siluete ce par a fi Regelui Carol I, alături de doi generali din Războiul pentru Independență. Lângă cei trei era vulturul cruciat de pe emblema României.

În partea de jos a tribunei, a fost afișat un banner cu un citat din Eminescu, „La trecutu-ți mare, mare viitor”! De asemenea, înainte de meci doi cântăreți au cântat LIVE melodia „Treceți batalioane române, Carpații”, iar la lovitura de start, toți spectatorii prezenți la Arena Națională a scandat numele României.