ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cristiano Ronaldo a câștigat Balonul de Aur din 2016, devansându-i pe Leo Messi și Antoine Griezmann. Starul portughez, care a câștigat Liga Campionilor cu Real și Euro 2016 cu naționala țării sale, a ajuns la al patrulea trofeu al carierei, după cele din 2008, 2013 și 2014.

"Este o mare onoare să câștig din nou Balonul de Aur. Emoția este mare. Visul mi s-a îndeplinit, este a patra oară când am câștigat acest premiu și sunt foarte fericit. Dedic acest trofeu colegilor de la Real Madrid și celor de la naționala Portugaliei. Este uimitor să primesc din nou această distincție", a spus Cristiano Ronaldo

Mama sa a vrut să-l avorteze

Mama superstarului Cristiano Ronaldo a făcut o dezvăluire cutremurătoare: atunci când era însărcinată cu jucătorul lui Real Madrid s-a gândit serios la avort.

Dolores Aveiro a mărturisit în cartea autobiografică că a fost la un pas de a-l avorta pe Cristiano Ronaldo, doar medicul ei reușind s-o facă să se răzgândească.

"Am vrut să avortez, dar doctorul nu a fost de acord cu această decizie", a scris mama lui Ronaldo, care și după refuzul medicului a încercat să își provoace un avort spontan, consumând băuturi alcoolice și făcând efort fizic în exces.

"Nu voiam să duc la capăt sarcina, așa că am decis să beau bere neagră până când corpul meu nu ar mai fi putut suporta. Dar nu a avut efect și sarcina a decurs bine și s-a născut Cristiano. Acum sunt fericită că lucrurile nu au ieșit cum voiam. E și un sfat pe care aș vrea să-l dau femeilor din lumea întreagă: nu faceți avort! Nici nu știți câtă bucurie v-ar putea aduce copilul pe care, poate, într-un anumit moment nu-l doriți...", a spus Dolores.

Dolores își dorea să divorțeze pentru că soțul ei avea mari probleme cu alcoolul și credea că nu îi va putea oferi nimic copilului. Ea a precizat chiar că Ronaldo i-a înțeles decizia, atunci când a aflat.

"Mi-a spus, după ce a aflat: Uite, tu voiai să avortezi și acum eu sunt cel care se ocupă de casă!"