ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În ciuda faptului că este unul dintre cei mai apreciaţi fotbalişti ai planetei, Real Madrid ar putea să-l lase să plece pe Cristiano Ronaldo.Mai exact, Manchester United, fosta lui echipă, a lansat o ofertă de 80 de milioane de lire sterline (peste 113 milioane de euro), potrivit „Manchester Evening News". Sursa notată susţine că fotbalistul portughez este nemulţumit de schimbările de pe banca tehnică, respectiv plecarea lui Carlo Ancelotti şi venirea lui Rafael Benítez.

Speculaţiile sunt întărite de faptul că CR7 a avut o ieşire nervoasă la adresa antrenorului său, în timpul unui antrenament din această săptămână. Lista motivelor de nemulţumire ar fi întregită de tratamentul de care a avut parte portarul Iker Casillas, cedat în această vara la FC Porto. Amintim că la cei 30 de ani ai săi, Cristiano Ronaldo joacă la Real Madrid din 2009, când a fost cumpărat de la Manchester United cu 94 de milioane de euro.