ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Peste 10.000 de fani au ales-o pe Cristina Neagu drept „Cea Mai Bună Jucătoare” a anului 2018 în Liga Campionilor. „O singură jucătoare putea obține această distincție. Felicitări Reginei Cristina Neagu!”, a anunțat Federația Europeană de Handbal. Votul a fost organizat de către Federația Europeană de Handbal.

„Mulțumesc tuturor pentru voturi! E un sentiment minunat să văd că sunteți atât de mulți care mă susțineți de fiecare dată! You rock!”, a fost prima reacție a Cristinei Neagu.

Cristina Neagu a terminat pe locul 1 în clasamentul golgheterilor în sezonul 2017-2018, dar și la jumătatea acestui sezon.
 
Asta după ce, la Campionatul European, românca nu a fost nici măcar nominalizată între cei mai buni cinci interi stânga.
 
„Am fost, să spunem, dezamăgită de faptul că nu am fost în echipa turneului, pentru că, din punctul meu de vedere, sigur - nu asta este cel mai important pentru mine, dar voi ați făcut statisticile, cred că numerele spun tot. Nu există niciun dubiu la faptul că aveam statistici mai bune decât toate jucătoarele care au fost nominalizate. Să nu fiu nici măcar nominalizată - lucrul ăsta chiar m-a surprins. Ok, nu eram aleasă - nu eram aleasă. Dar să nu fiu nici măcar nominalizată, am fost surprinsă extrem de neplăcut, pentru că cred că, fără lipsă de modestie, am o altă viziune asupra handbalului și joc de câțiva ani la un alt nivel. Cred că meritam să fiu acolo. Dacă cei de la EHF au decis să nu fie așa, nu am să le cer vreo explicație, pentru că cred că sunt puțin mai mult decât atâta și o să rămân în banca mea, îmi văd de ceea ce urmează pentru mine, pentru că urmează foarte multe lucruri”, a declarat Cristina la vremea respectivă.