ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cu două săptămâni înainte de debutul partidelor din grupele Ligii Campionilor la handbal feminin, tuturor antrenorilor principali angrenați în această fază a competiției li s-a solicitat să-și creioneze echipa ideală.

Astfel, interul stânga al celor de la Buducnost Podgorica, Cristina Neagu, a fost aleasă de 12 dintre cei 16 tehnicieni, fiind urmată de Katarina Bulatovic, Nycke Groot şi Heidi Loke, toate cu câte 9 nominalizări, potrivit tvr.ro.
 
Dream Team-ul sezonului 2015-2016, în opinia antrenorilor: Katrine Lunde (portar, Rostov), Siraba Dembele (extremă stânga, Vardar), Cristina Neagu (inter stânga, Buducnost), Nycke Groot (centru, Gyor), Katarina Bulatovic (inter dreapta, Buducnost), Radmila Petrovic (extremă dreapta, Buducnost) şi Heidi Loke (pivot, Gyor).

Pe de altă parte, cel mai apreciat tehnician a fost Dragan Adzic (Buducnost, 10 voturi), Ambros Martin (Gyor, 8) şi Helle Thomsen (4).

Cristina Neagu va evolua cu Buducnost, deținătoarea titlului, în grupa D, alături de campioana României, CSM București, de suedezele de la IK Savehof și de polonezele de la MKS Lublin.