Croatul Ivan Martici de la CSU Craiova  a făcut un gest impresionant vineri seară, în timpul partidei Poli și CSU Craiova, disputată la Iași. Ivan Martici s-a pus în genunchi și a început să se roage atunci când coechipierul său, Valentin Mihăilă, s-a accidentat după o lovitură cu Laurențiu Rus, sancționat cu cartonaș roșu., potrivit gsp.ro.

În timp ce toți ceilalți jucători, cereau intervenția disperată a Ambulanței pentru Valentin Mihăilă,  croatul Ivan Martici s-a pus în genunchi și a început să se roage cu lacrimi în ochi, pentru coechipierul său, Valetin Mihăila, în vârstă de 18 ani. Minute bune a stat croatul să se roage, până la sosirea ambulanței. Faza s-a întâmplat în minutul 10 al partidei disputate la Iași între Poli și CS U Craiova, 0-3.

Coechipierului i s-au acordat primele îngrijiri medicale la fața locului, după care a fost transportat la spital, unde și-a revenit. Antrenorul Devis Mangia și-a pierdut cumpătul, gesticulând și țipând la intervenția greoaie a medicilor.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.