Croatul Ivan Martici de la CSU Craiova  a făcut un gest impresionant vineri seară, în timpul partidei Poli și CSU Craiova, disputată la Iași. Ivan Martici s-a pus în genunchi și a început să se roage atunci când coechipierul său, Valentin Mihăilă, s-a accidentat după o lovitură cu Laurențiu Rus, sancționat cu cartonaș roșu., potrivit gsp.ro.

În timp ce toți ceilalți jucători, cereau intervenția disperată a Ambulanței pentru Valentin Mihăilă,  croatul Ivan Martici s-a pus în genunchi și a început să se roage cu lacrimi în ochi, pentru coechipierul său, Valetin Mihăila, în vârstă de 18 ani. Minute bune a stat croatul să se roage, până la sosirea ambulanței. Faza s-a întâmplat în minutul 10 al partidei disputate la Iași între Poli și CS U Craiova, 0-3.

Coechipierului i s-au acordat primele îngrijiri medicale la fața locului, după care a fost transportat la spital, unde și-a revenit. Antrenorul Devis Mangia și-a pierdut cumpătul, gesticulând și țipând la intervenția greoaie a medicilor.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews