ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Federația Română de Fotbal a lansat, marți, echipamentele pe care jucătorii echipei naționale le vor îmbrăca la Campionatul European din această vară.

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a prezentat tricoul special creat pentru primul meci, cel cu țara gazdă, Franța, care va fi chiar deschiderea turneului final, pe 10 iunie. Are pe piept steagurile celor două țări, sub care sunt trecute data meciului și locul de desfășurare - Stade de France. Pe mâneca dreaptă este aplicată sigla Campionatului European din 2016, iar pe cea stângă se află un logo al campaniei UEFA – Respect, potrivit digisport.ro.

România va juca la Euro 2016 într-o grupă cu țara gazdă, Franța, cu Albania și cu Elveția. Tricolorii vor deschide Campionatul European, la Paris, pe 10 iunie, pe Stade de France. La ultimele trei ediții ale turneului final continental, țara gazdă nu a reușit să câștige meciul de deschidere.

Meciurile României la Euro:

10 iunie - Franța-România (Saint-Denis, Stade de France)

15 iunie - România-Elveția (Paris, Parc des Princes)

19 iunie - România-Albania (Lyon, Stade des Lumieres)