ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Miercuri a fost prezentat noul echipament al echipei naţionale de fotbal, în cadrul unui eveniment la care au prticipat preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, reprezentantul Joma Sport, Alberto Lopez Gonzalez, şi mai mulţi jucători ai primei reprezentative pregătite de Anghel Iordănescu.
 
După patru decenii şi jumătate de colaborare cu Adidas, conducerea FRF a decis să schimbe firma şi a semnat un nou contract de sponsorizare cu Joma, din Spania. Înţelegerea se va întinde pe următorii patru ani şi are valoarea fixă de 1,2 milioane de euro pe fiecare an, dintre care jumătate sunt reprezentaţi de echipament, iar cealaltă jumătate va fi primită în bani.

Totodată, înţelegerea dintre cele două părţi cuprinde şi bonusuri de performanţă pentru calificările la turneele finale, aspectul financiar fiind foarte important în decizia federaţiei, ibericii oferind şi bani, nu doar echipament, aşa cum se întâmpla cu Adidas.

Noul echipament este destinat tuturor echipelor naţionale, de la U15 până la prima reprezentativă, inclusiv pentru naţionala feminină de fotbal a României.