ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Primele selecţionate de handbal ale României îşi schimbă înfăţişarea, fiind lansat noul model de echipament pe care îl vor îmbrăca atât fetele, cât şi băieţii. Modelul acestuia este semnat de Nerea Palacios, un designer din Barcelona, care a dezvoltat un concept gândit de agenţia Leo Burnett România.
 
Modelul echipamentului este reprezentativ pentru ţara noastră, fiind inspirat de lupul dacic, care este jumătate lup, jumătate şarpe. Designerul a preluat ideea solzilor de la coada de şarpe şi a gândit o armură care să „protejeze" jucătoarelor, să transmită senzaţia de forţă şi să fie, alături de tricolor, un simbol al României. 
 
Echipa naţională de handbal feminin a bifat deja prima apariţie în acest echipament, în meciul cu Serbia, care servea drept calificarea la Campionatul Mondial, de altfel reuşită, urmând ca şi băieţii din prima reprezentativă a acestui sport să îmbrace noile modele.