ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Noul stadion al Craiovei prinde contur. De câteva zile se montează gradene și la tribuna a doua. În pofida întârzierilor, Lia Olguța Vasilescu este optimistă, preconizând că noua arenă ar putea fi terminată în decembrie, dacă va fi vreme bună.
 
"După Peluza Sud, s-a trecut la montarea gradenelor de la Tribuna 1, dinspre Polivalentă. La Tribuna oficială s-a ajuns la etajul 5. Hai, că se poate să terminăm construcția în decembrie! Sperăm să țină și vremea cu noi”, a declarat primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, potrivit micapi.ro.
 
Stadionul din Craiova va avea cinci etaje, 30.000 de locuri, hotel cu 40 de camere și un heliport. 
 
"Noua Arenă a Craiovei prinde contur pe zi ce trece și asta mă face fericit. Visez la acest stadion din anii 90 și pentru construirea lui am făcut multe compromisuri cu diverși politicieni. După cum evoluează lucrările, cel mai probabil stadionul o să fie finalizat în toamna anului viitor, prin urmare noua arenă va intra în circuit odată cu revenirea UNIVERSITĂȚII CRAIOVA în fotbalul românesc. Sunt ferm convins că odată cu IMINENTA REVENIRE din 2017 va începe o etapă pozitivă în istoria fotbalului craiovean, greu încercat în ultimii ani", scrie pe contul său de Facebook Adrian Mititelu. 
 
În urmă cu o săptămână, muncitorii au început să monteze și pereții exteriori.

"Corpurile metalice au venit la începutul lunii septembrie, deja au început să fie montate în anumite zone ale stadionului. La una dintre peluze a fost fixată aproape în totalitate structura de beton, fiind pregătită pentru a primi scaunele”, spun muncitorii.