ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Novak Djokovici (1 ATP) are misiunea de a-şi apăra titlul cucerit sezonul trecut, prima partidă de la Wimbledon fiind cu germanul Philipp Kohlschreiber (33 ATP).
 
Totodată, elveţianul Roger Federer (2 ATP), deţinătorul recordului de victorii pe iarba de la All England Club (şapte), va juca la rândul său în meciul de debut împotriva bosniacului Damir Džumhur (87 ATP), în timp ce britanicul Andy Murray (3 ATP), campionul din 2013, îl va avea ca adversar în primul tur pe kazahul Mihail Kukushkin (58 ATP), iar spaniolul Rafael Nadal (10 ATP) pe brazilianul Thomaz Bellucci (41 ATP).

De asemenea, câştigătorul turneului de la Roland Garros, elveţianul Stanislas Wawrinka (4 ATP), urmează să-l întâlnească pe portughezul João Sousa (45 ATP), în timp ce fostul campion australian Lleyton Hewitt (117 ATP) va evolua împotriva finlandezului Jarkko Nieminen (91 ATP), ultimii doi aflându-se la ultima lor participare la Wimbledon, înainte de retragerea din activitate.