Simona Halep (27 de ani, 7 WTA) s-a calificat, miercuri, în turul al treilea al turneului de Grand Slam de la Wimbledon.
 
Ea a trecut de Mihaela Buzărnescu (31 de ani, 53 WTA) în trei seturi, cu scorul de 6-3, 4-6, 6-2.

În primul set, Simona s-a desprins la 2-0, Miki a revenit, apoi au urmat trei break-uri survenite pe fondul multitudinii de erori nerforțate, relatează gsp.ro. Fostul lider mondial s-a regrupat, și-a ridicat nivelul serviciului, nu a mai comis nicio greșeală și a închis setul după fix 30 de minute.
 
Fosta lideră WTA va juca în turul trei cu bielorusa Victoria Azarenka (29 de ani, 40 WTA). Partida se va disputa joi, la o oră ce urmează să fie anunțată de organizatori.
„Vika” a câștigat de două ori Australian Open, iar cea mai bună performanță de la Wimbledon a fost prezența în semifinale, în 2011 și 2012.

Halep și Azarenka s-au întâlnit de patru ori. Fiecare dintre ele are două victorii. Românca a câștigat ultimele două întâlniri: în 2017, la Wimbledon, și în 2015, la US Open. Azarenka a câștigat în 2012, la Linz și la Doha.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews