ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După un sezon în care nu a mai reușit performanțele din 2014, Simona Halep a decis să lucreze începând de anul viitor cu Darren Cahill, antrenorul cu care a colaborat la câteva turnee și în acest an.

Virginia Ruzici, managerul jucătoarei, a tranmis un comunicat în care se precizează faptul că australianul va fi antrenorul personal al Simonei Halep, acesta urmând să-și păstreze și rolul de analist de tenis masculin pentru rețeaua americană de televiziune ESPN la turneele de Grand Slam

”Începând din luna ianuarie 2016, antrenorul personal al Simonei Halep va fi Darren Cahill. Antrenorul australian își va păstra și rolul de analist de tenis masculin pentru rețeaua americană de televiziune ESPN la turneele de Grand Slam, fără ca acest lucru să îl împiedice să o antreneze pe Simona full time”, se arată în comunicat.

Cahill este unul dintre antrenorii scumpi din tenisul mondial şi va fi plătit de Halep cu un salariu cuprins între 700.000 şi un milion de euro pe sezon.