ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Naționala de fotbal a Rusiei riscă descalificarea de la Euro 2016 după ce UEFA a amendat, marți, Federația Rusă cu 150.000 de euro pentru incidentele provocate de către suporterii săi în timpul meciului cu Anglia.

În comunicatul UEFA se arată că Rusia a fost descalificată cu suspendare, ceea ce înseamnă că rușii vor fi eliminați de la Campionatul European la următorul incident de acest gen.

Comitetul Executiv al UEFA a avertizat federațiile de fotbal din Anglia și Rusia că nu va ezita să impună sancțiuni suplimentare, dacă astfel de acte de violentă vor apărea.

Sâmbătă, în timpul meciului dintre Anglia și Rusia, suporterii ruși s-au luat la bătaie cu cei de englezi. Huliganii ruși au introdus pe stadion chiar și un pistol cu semnale de avertizare, cu care au tras spre galeria adversă.