ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cristiano Ronaldo își amână debutul în cinematografie după ce celebrul regizor, Martin Scorsese, a renunțat la ideea de a îl distribui pe portughez în pelicula "The Manipulator", anunță lefigaro.fr. Vestea bună pentru starul portughez este că va primi 20 de milioane de euro din partea producătorilor următorului film regizat de Scorsese.

Ronaldo ar fi trebuit să interpreteze un rol într-un film biografic despre Alessandro Proto, un bogat om de afaceri italian, despre care presa internaţională afirmă că ar fi inspirat-o pe scriitoarea E.L. James atunci când a creat personajul Christian Grey din franciza "50 Shades of Grey". În cele din urmă producătorii filmului au decis să nu îl mai includă pe portughez în distribuția acestui film de lungmetraj deoarece s-au temut că fotbalistul îi va eclipsa pe ceilalţi actori din distribuţie, iar rolul său ar putea fi interpretat de actorul american Channing Tatum.

Deși echipa de producţie a filmului a luat decizia de a-i plăti fotbalistului despăgubiri de 10 milioane de euro, agenţii starului portughez au reuşit să obţină o dublare a acestei sume.

Într-o carieră de peste şase decenii în industria cinematografică, Martin Scorsese este considerat unul dintre cei mai influenţi cineaşti americani contemporani, fiind autorul unor filme devenite clasice, precum "Şoferul de taxi/ Taxi Driver" (1976), "Taurul furios/ Raging Bull" (1980) şi "Băieţi buni/ Goodfellas" (1990), dar şi al unor pelicule mai recente, extrem de bine primite de public şi de critici, precum "Bandele din New York/ Gangs of New York" (2002), "Aviatorul/ The Aviator" (2004), "Hugo" (2011) şi "Lupul de pe Wall Street" (2013). Martin Scorsese, în vârstă de 72 de ani, a primit şi 12 nominalizări la Oscar, trofeu pe care l-a obţinut în cele din urmă în 2007, cu filmul "Cârtiţa/ The Departed".