ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce pe 30 noiembrie i-a învins cu 3-1 în campionat, "câinii roșii" s-au impus, joi seară, mai clar, cu 4-1 în turul semifinalelor Cupei Ligii. Acesta a fost al 9-lea meci consecutiv în care Dinamo nu pierde în fața rivalilor.

Dinamo a deschis scorul în meciul de joi seară prin May Mahlangu în minutul 19 al întâlnirii și au majorat avantajul în minutul 65 prin Dan Nistor. Steliștii au redus din diferență în minutul 78 prin Aganovic, dar la doar un minut depărtare Dinamo a marcat din nou, de aceasta dată prin Valentin Lazăr. Ultimul gol al partidei a fost marcat în minutul 90 de către Dorin Rotariu.

Cu această victorie Dinamo devine favorită pentru calificarea mai departe în finala Cupei Ligii, returul pe terenul Stelei urmând să aibă loc pe 2 martie.

În celălalt meci din semifinalele Cupei Ligii, ACS Poli Timișoara s-a impus, miercuri seară, cu 4-2 pe terenul celor de la ASA Tg. Mureș.