ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mijlocașul Vlad Olteanu (19 ani) și internaționalul camerunez Patrick Claude Ekeng Ekeng au semnat, luni, cu gruparea Dinamo București, anunță site-ul oficial al grupării din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Internațional de juniori, Olteanu a fost remarcat de antrenorul Mircea Rednic în prima parte a acestui campionat în Liga a II-a. Născut la Brașov și format la Centrul de Copii și Juniori al clubului de la poalele Tâmpei, Vlad Olteanu a adunat 12 partide și a marcat două goluri pentru FC Brașov în acest sezon competițional.

În vârstă de 25 de ani, Ekeng Ekeng a evoluat ultima oară pentru clubul spaniol Cordoba CF, pentru care a adunat 14 meciuri și a marcat un gol în Primera Division. Jucătorul și-a început cariera în Europa la clubul francez Le Mans și a mai jucat pentru Rodez (Franța) și Lausanne (Elveția).

În perioada 20 ianuarie-3 februarie, dinamoviștii vor efectua un stagiu de pregătire centralizată, în Cipru, unde au programate patru meciuri amicale:

23 ianuarie: DINAMO - Shijiazhuang (China)
26 ianuarie: DINAMO - Aris Limassol (Cipru)
28 ianuarie: DINAMO - FK Ural (Rusia)
1 februarie: DINAMO - Ruch Chorzow (Polonia)