ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


In timp ce Jean Todt a declarat ca FIA ar trebuii sa aiba controlul total asupra Formulei 1 si ca daca ar fi dupa el, calificarile ar ramane in sesiunile 1 si 2 asa cum sunt si doar sesiunea 3 ar trece la sistemul din 2015. A spus ca el nu este un dictator, dar ca Formula 1 ar avea nevoie de unul.

Pe de alta parte Bernie Ecclestone directorul F1 se arata intrigat de scrisoarea pilotilor care au spus ca actuala structura de decizie din F1 este depasita si ineficienta.

„Ce fel de interese au ei, piloții, altele decât a lua bani din sport?", a întrebat Ecclestone retoric pe canalul ESPN. „N-am văzut niciodată unul dintre ei să pună un dolar, te duci la cina cu ei și nici măcar nu plătesc factura. Lor nu ar trebui să le fie permis nici măcar să vorbească. Ei ar trebui să intre în mașină și să conducă.”

La începutul anului, Ecclestone a fost întrebat dacă ar plăti bani pentru a viziona un Mare Premiu de Formula 1 la care a răspuns că nu. Englezul de 85 de ani și-a menținut răspunsul și chiar l-a elaborat spunând că F1 este prea previzibilă.

„M-au linșat pentru că am spus că nu aș cumpăra un bilet pentru o cursă de Formula 1, ceea ce este adevărat, fiindcă nu aș face-o”, a spus el. „Pentru că știu prea bine înainte de a merge la cursa, cine va fi primul, cine va fi al doilea și nu există nici o bătălie pe pistă oricum. Deci, de ce aș vrea să stau în tribună alături de soția mea și de cei doi copii sau alături de soția altcuiva? Pentru ce? Sa vezi ce?” a conchis Bernie Ecclestone, directorul Formulei 1 de aproape 40 de ani.

Articol preluat de pe site-ul F1 Manager.