ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele FCSB, Valeriu Argăseală, și viceprimarul din Pitești, Cornel Ionică, au anunțat vineri că Steaua, campioana ultimelor 3 ediții ale Ligii I, își va disputa partidele pe arena Nicolae Dobrin.

Roș-albaștrii nu au primit acceptul MApN să evolueze în Ghencea, iar Arena Națională are încă probleme în a primi avizul ISU, deși Primăria București anunța că situația este ca și rezolvată, potrivit tvr.ro.

"Vom juca la Pitești, este oficial. Am finalizat toate discuțiile pe care le începusem cu ceva vreme în urmă. Toate meciurile de acasă le vom juca aici, primul va fi cel cu Astra. Vom avea un contract până la finalul campionatului. Nu am nici o emoție de organizare pentru că oamenii de aici sunt ambițioși, își fac treaba foarte bine și sunt gazde bune. Recunosc că nu mai fusesem de foarte multă vreme la Pitești, dar există o bază excelentă, este una de top pentru echipe de Liga 1.

Această bază este pregătită pentru Liga I. După ce-am avut 9.000 de oameni la amicalul cu SCM, vom vedea câți vom avea la restul partidelor. E clar că la meciul cu Asta vom avea un stadion plin!", a declarat Valeriu Argăseală pentru DolceSport.

La rândul său, viceprimarul municipiului, Cornel Ionică, și-a exprimat încrederea că stadionul și iubitorii fotbalului vor fi pregătiți din nou pentru Liga I.

"Steaua o să fie primită bine aici pentru că lumea este dornică de fotbal. După discuțiile cu domnul Argăseală și cu toți consilierii locali cred că vom face o treabă bună și vom rezolva toate problemele care trebuie puse la punct. Suntem pe drumul cel bun, iar până săptămâna viitoare toate lucrurile vor fi rezolvate. Stadionul arată foarte bine, iar dacă mai apar mici probleme le vom remedia imediat", a spus și viceprimarul Cornel Ionică.