ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Echipa națională a Germaniei nu și-a dezmințit titlul de campioană mondială și a debutat cu o victorie la EURO 2016, învingând reprezentativa Ucrainei cu 2-0, grație golurilor înscrise de Shkodran Mustafi (19) și Bastian Schweinsteiger (90+2).

De cealaltă parte, Ucraina a avut o ocazie uriașă de gol, dar Jérôme Boateng a intervenit la timp și și-a păstrat echipa în avantaj. Câteva mnute mai târziu, ucrainenii au reușit să marcheze prin Andriy Yarmolenko, însă golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

În acest moment, Germania și Polonia sunt pe primul loc în grupa C, cu trei puncte fiecare, clasamentul fiind completat de Irlanda de Nord și Ucraina, înfrânte în prima lor etapă de la EURO 2016. Rezultatele complete ale meciurilor de la Campionatul European sunt disponibile aici.

Echipele de start

Germania: Neuer - Howedes, Boateng, Mustafi, Hector - Khedira, Kroos - Muller, Ozil, Draxler - Gotze.

Ucraina: Pyatov - Fedetskiy, Khacheridi, Rakitsky, Shevchuk - Sydorchuk, Stepanenko - Yarmolenko, Kovalenko, Konoplyanka - Zozulya.