ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE Irlanda a câștigat cu 2-0 returul barajului cu Bosnia și s-a calificat pentru a doua oară consecutiv la Campionatul European, cu scorul general de 3-1.
 
ACTUALIZARE Ungaria a reușit să se califice la un turneu final al unui Campionat European după 44 de ani de așteptare. Maghiarii au obținut primii biletele dintre naționalele implicate în ”baraj”, în dauna Norvegiei, scor 2-1 în meciul de aseară, cu scorul de 3-1 ”la general”.
 
ACTUALIZARE Echipa Suediei a învins, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, selecționata Danemarcei. Într-o altă partidă, Ucraina s-a impus "acasă" în fața naționalei Sloveniei, scor 2-0. 
 
ACTUALIZARE Ungaria câștigă la limită la Oslo, cu 1-0, și are prima șansă de calificare la Euro. Returul se joacă peste trei zile, la Budapesta.

Cele 4 duble vor avea loc pe 12, 13 și 14 noiembrie - turul, iar returul se va disputa pe 15, 16 și 17 noiembrie.

Echipe probabile:

Norvegia: Nyland - Elabdelaoui, Hovland, Forren, Aleesami - Skjelbred, Johansen, Tettey, Berget - Henriksen - Soderlund;

Antrenor: Per Mathias Hogmo;

Ungaria: Kiraly - Fiola, Guzmics, Kadar, Leandro - Lovrencsics, Elek, Gera, Dzsudzsak - Nikolic, Nemeth;

Antrenor: Bernd Storck.

Vineri, 13 noiembrie

Bosnia - Irlanda 1-1

Sâmbătă, 14 noiembrie

Ucraina - Slovenia 2-0

Suedia - Danemarca 2-1

Duminică, 15 noiembrie

Ungaria - Norvegia 2-1

Luni, 16 noiembrie

Irlanda - Bosnia, 21.45 2-0

Marți, 17 noiembrie

Slovenia - Ucraina, 21.45, Digi Sport 3

Danemarca - Suedia, 21.45, Digi Sport 1.