Țara Galilor a trecut de Rusia (3-0) și s-a calificat în optimile de finală, la fel ca Anglia, căreia i-a fost suficient un egal cu Slovacia (0-0) pentru a-și asigura prezența în următoarea fază de la EURO 2016.

Pentru Țara Galilor au înscris Aaron Ramsey (11), Neil Taylor (20) și Gareth Bale (67). Toate rezultatele de la EURO 2016 sunt disponibile aici. Țara Galilor se află pe primul loc în grupa B (6p), fiind urmată de Anglia (5p), Slovacia (4p) și Rusia (1p).

Echipele de start la meciul dintre Țara Galilor și Rusia (3-0)

Țara Galilor: Hennessey - Gunter, Chester, Williams, Davies, Taylor - Allen, Ledley, Ramsey - Bale, Vokes.

Rusia: Akinfeev - Smolnikov, Berezutski, Ignashevich, Kombarov - Mamaev, Glushakov - Smolov, Shirokov, Kokorin - Dzyuba.

Echipele de start la meciul dintre Anglia - Slovacia (0-0)

Anglia: Hart - Clyne, Cahill, Smalling, Bertrand - Henderson, Dier, Wilshere - Lallana, Vardy, Sturridge.

Slovacia: Kozacik - Pekarik, Skrtel, Durica, Hubocan - Mak, Kucka, Pecovsky, Hamsik, Weiss - Duda.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews