Echipa națională pentru care evoluează Zlatan Ibrahimovici, Suedia, a fost eliminată din faza grupelor de la EURO 2016.  Meciul de miercuri, disputat împotriva Belgiei și câștigat de aceasta din urmă cu 1-0 a fost la ultimul în tricoul Suediei pentru Ibrahimovici, după ce ieri și-a anunțat retragerea într-o conferință de presă.

Italia și Belgia au încheiat grupa E pe primele două poziții, astfel încât s-au calificat în optimile de finală ale EURO 216. Mai departe, Italia va juca cu Spania, în vreme ce Belgia va întâlni Ungaria. Și Irlanda s-a calificat în optimi, urmând să joace cu Franța. 

Italia - Irlanda: 0-1

Italia: Sirigu - Barzagli, Bonucci, Ogbonna - Bernardeschi, Sturaro, Thiago Motta, Florenzi, De Sciglio - Zaza, Immobile.

Irlanda: Randolph - Coleman, Duffy, Keogh, Ward - Hendrick, McClean, McCarthy, Brady - Long, Murphy. 

Suedia - Belgia (0-1)

Suedia: Isaksson - Nilsson-Lindelof, Johansson, Grangvist, Olsson - Larsson, Ekdal, Kallstrom, Forsberg - Berg, Ibrahimvici.

Belgia: Courtois - Meunier, Alderweireld, Vermaelen, Vertonghen - Nainggolan, Witsel - Carrasco, De Bruyne, Hazard - Lukaku.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews