ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Echipa națională pentru care evoluează Zlatan Ibrahimovici, Suedia, a fost eliminată din faza grupelor de la EURO 2016.  Meciul de miercuri, disputat împotriva Belgiei și câștigat de aceasta din urmă cu 1-0 a fost la ultimul în tricoul Suediei pentru Ibrahimovici, după ce ieri și-a anunțat retragerea într-o conferință de presă.

Italia și Belgia au încheiat grupa E pe primele două poziții, astfel încât s-au calificat în optimile de finală ale EURO 216. Mai departe, Italia va juca cu Spania, în vreme ce Belgia va întâlni Ungaria. Și Irlanda s-a calificat în optimi, urmând să joace cu Franța. 

Italia - Irlanda: 0-1

Italia: Sirigu - Barzagli, Bonucci, Ogbonna - Bernardeschi, Sturaro, Thiago Motta, Florenzi, De Sciglio - Zaza, Immobile.

Irlanda: Randolph - Coleman, Duffy, Keogh, Ward - Hendrick, McClean, McCarthy, Brady - Long, Murphy. 

Suedia - Belgia (0-1)

Suedia: Isaksson - Nilsson-Lindelof, Johansson, Grangvist, Olsson - Larsson, Ekdal, Kallstrom, Forsberg - Berg, Ibrahimvici.

Belgia: Courtois - Meunier, Alderweireld, Vermaelen, Vertonghen - Nainggolan, Witsel - Carrasco, De Bruyne, Hazard - Lukaku.