ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Larisa Iordache nu va participa la Campionatele Europene feminine de gimnastică artistică de la Berna (Elveția), care vor avea loc în perioada 1-5 iunie, potrivit site-ului Federației Române de Gimnastică.

Larisa Iordache, cvintuplă campioană europeană, s-a accidentat la mână la începutul lunii martie și a suferit o intervenție chirurgicală la Viena, care a scos-o din cărți pentru turneul preolimpic de la Rio de Janeiro. Iordache și-a început antrenamentele pe 25 aprilie, iar colectivul tehnic a decis să nu riște includerea sa în lotul pentru Europene.

România va fi reprezentată de Cătălina Ponor, Diana Bulimar, Anamaria Ocolișan, Maria Holbură și Dora Vulcan, conform listelor dezvăluite de FRG, delegația fiind completată de antrenorii Lucian Sandu și Adela Popa. Șeful delegației va fi Adrian Stoica, președintele FRG, în timp ce Andreea Răducan va îndeplini în premieră funcția de team manager, potrivit Agerpres.

Lotul junioarelor este format din Alisia Botnariu, Ioana Crișan, Olivia Cîmpian, Denisa Golgotă și Carmen Ghiciuc, antrenori fiind Nicolae Forminte și Liliana Cosma.