ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Eugenie Bouchard a declanșat o acțiune în instanță împotriva Asociației de Tenis din Statele Unite (USTA) și Centrului Național de Tenis, ca urmare a căzăturii suferite la US Open pe 4 septembrie, anunță The Guardian.

„Eugenie Bouchard s-a retras din turneu, după ce a suferit o comoţie cerebrală”, au explicat la vremea respectivă organizatorii într-un comunicat. Potrivit unor surse, Bouchard, care se ducea să facă o baie cu gheaţă, a alunecat pe podeaua umedă, a căzut şi s-a lovit la cot şi la cap.

În procesul intentat Asociației Americane de Tenis, Bouchard îi acuză pe organizatorii US Open de neglijență, susținând că podeaua era alunecoasă din cauza unei substanțe străine și periculoase, potrivit digi24.ro.

Canadianca solicită un proces cu juriu și spune că, în urma accidentării la US Open, a fost nevoită să se retragă de la Openul Japoniei, turneul de la Wuhan, Openul Chinei și cel de la Hong Kong, pierzând astfel 13 locuri în clasamentul WTA.