ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


FC Barcelona și-a păstrat avantajul din tur, când învinsese cu 3-1 și s-a impus și în manșa secundă, acasă, în fața celor de la Paris Saint-Germain, scor 2-0. Ambele reușite ale meciului i-au purtat semnătura lui Neymar (14′, 34′). De altfel, brazilianul numără șase goluri înscriseîn actualul sezon de Champions League, dintre care cinci chiar în poarta lui PSG.

Bayern München șa întors rezultatul din meciul precedent cu FC Porto, când pierduse, în deplasare, cu 1-3 și a câștigat în partida decisivă cu 6-1, la victorie contribuind Thiago Alcántara (14′), Jérôme Boateng (22′), Robert Lewandowski (27′, 40′), Thomas Müller (36′) și Xabi Alonso (88′). Golul de onoare a fost înscris de Jackson Martínez (73′), portughezii evoluând în inferioritate numerică în ultimele minute de joc, după ce Iván Marcano a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene (71′, 87′).

Celelalte două semifinaliste se vor decide miercuri, programul meciurilor fiind disponibil AICI.