ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Steaua a remizat pe teren propriu cu Concordia Chiajna, scor 2-2, şi nu a profitat de pasul greşit făcut de ASA Târgu Mureş.
 

Echipa condusă de Costel Gâlcă a ratat ocazia de a reveni pe primul loc în clasament, dupa ce ASA Târgu-Mureș a pierdut la Mediaş cu 1-0, apropiindu-se doar la un punct în spatele liderului. 
  
Partida începuse destul de bine pentru steliști, care au presat încă din primul minut și au reușit să deschidă scorul în minutul 29, prin Stanciu, care a transformat un penalty obținut de Chipciu.

Pauza a adus, însă, doar acest avantaj minim, iar debutul celei de-a două părți a meciului a fost unul în care campionii nu s-au regăsit și, în urma unei lovituri de pedeapsă discutabile, s-au văzut egalați după golul înscris de Boldrin. Acesta a executat lovitură de la 11 metri la doar câteva secunde după ce Florea sutase și ratase, însă arbitrul Sebastian Coltescu a dictat reexecutarea și l-a avertizat pe același Florea pentru că a șutat înainte de a auzi fluierul. Tot Boldrin a făcut 2-1 pentru oaspeți, executând perfect o lovitură liberă în minutul 63, în urma unui presupus henț al lui Toșca.

Constantin Gâlcă i-a introdus în teren pe Gabriel Iancu și George Ţucudean, în speranța că roș-albastrii vor reveni pe tabela de marcaj. După ce Ţucudean a ratat incredibil, din poziție de singur cu portarul, Iancu nu a mai iertat în minutul 73 și l-a executat pe Matache prin intermediul unui șut plasat, de la 16 metri.

FCSB – CONCORDIA  2-2 (1-0)
Au marcat: Stanciu (min. 29, din penalty), Iancu (73) / Boldrin (min. 54, din penalty, min. 64)

FCSB: Cojocaru – Râpă, Varela, Toşca, Guilherme (85 Rusescu) – Prepeliţă, Breeveld (58 Iancu) – Ad. Popa I (65 Ţucudean), Stanciu, Tănase cpt. – Chipciu
Rezerve: Niţă, Luchin, Rusescu, Neagu, Ţucudean, Enceanu
Antrenor: Constantin Gâlcă

Concordia: Matache – Vagner (46 Al. Stan), Bagaric, Dragarski, Muşat – Maftei cpt. – Serediuc, Ad. Cristea, Boldrin, Florea (80 Purece) – Pena
Rezerve: Voicu, Raiciu, Purece, Cr. Ciobanu, Răducanu,  Fl. Ilie
Antrenor: Marius Baciu