ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Concordia Chiajna a câștigat meciul cu FC Viitorul, disputat duminică, pe teren propriu și încheiat cu 2-0 pentru gazde. La reușită au contribuit Vasile Maftei (35') și Fernando Boldrin (59').  Ilfovenii ocupă locul 11 în Liga I, cu un bilanț de opt victorii, 14 remize și 10 înfrângeri, în vreme ce echipa lui Gheorghe Hagi se află pe a noua poziție, cu 11 meciuri câștigate, nouă remize și 12 partide pierdute.

Patronul echipei, Gheorghe Hagi, a comentat înfrângerea: Am început foarte bine, am controlat prima repriză. A venit un gol din nimic, împotriva cursului jocului. Am avut o evoluţie bună, dar în ultima perioadă rezultatele nu ne avantajează. Trebuia să fim mai periculoşi în faţă. Mitriţă, Tănase şi Bonilla trebuiau să fie lucizi şi să facă mai multe. Sunt supărat pe cei din faţă. Înainte marcau, dar acum nu mai intră mingea în poartă. Ei au jucat pe contraatac în repriza a doua şi au marcat şi golul doi după o altă greşeală.  A fost şi greu pentru că am jucat pe o căldură extraordinară".

Oțelul Galați a câştigat confruntarea cu Ceahlăul Piatra Neamț, pe teren propriu, formație în fața căreia s-a impus cu 4-1. Pentru gazde au înscris Florin Cernat (72', 83', 90+3') şi Jugurtha Hamroun (87'), iar pentru oaspeți a marcat Valentin Balint (77'). Gălățenii ocupă locul 17, cu cinci victorii, 11 remize şi 16 înfrângeri, iar Ceahlăul Piatra Neamț se află pe locul 18, cu cinci meciuri câştigate, nouă egaluri şi 18 partide pierdute.

Rapid a înfruntat CS Universitatea Craiova, în Giuleşti, partida finalizându-se cu o victorie pentru oaspeți, care s-au impus cu 2-1. Pentru echipa vişinie a înscris Daniel Niculae (22'), în vreme ce egalarea i s-a datorat lui Alexandru Mateiu (72'), iar victoria a fost parafată de Nuno Rocha (74').
Giuleştenii ocupă locul 13, primul retrogradabil, la două puncte distanță de cea dintâi formație care se salvează de la retrogradare, având opt victorii, nouă remize şi 15 înfrângeri. De cealaltă parte, oltenii se află pe a cincea poziție, după 13 meciuri câştigate, 11 egaluri şi opt partide pierdute.