ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


FC Steaua Bucureşti au obţinut un egal din partida amicală disputată, vineri, cu Legia Varşovia şi încheiată 1-1. Polonezii au deschis scorul prin Jakub Arak, graţie unei lovituri cu capul (51'), iar egalarea a venit la jumătatea reprizei secunde, prin Ionuţ Neagu, care a reuşit un voleu la colţul lung, din afara careului (70').

Cu funcţia oficială de director sportiv, dar cu implicaţiile de antrenor, Mirel Rădoi a comentat cel de-al doilea amical disputat de roş-albaştri, după înfrângerea surprinzătoare cu Austria Klagenfurt (4-5), declarând pentru DigiSport: „Sunt mulţumit de atitudine, nu şi de joc. Pe undeva, e normal să nu existe prospeţime la început. Am pus accentul pe Supercupă şi pe ultimele două amicale. Cred că am avut o atitudine mai bună decât în primul meci, dar mai avem de lucru, pentru că nu suntem mulţumiţi de joc în totalitate".

În cele ce urmează, FC Steaua Bucureşti va mai întâlni, în stagiul de pregătire din Austria, Rubin Kazan (locul cinci în Rusia) şi FK Qarabagh (campioana din Azerbaidjan), acestea fiind testele finale înainte de primele meciuri oficiale. „În ultimele două amicale ne axăm pe joc şi pe rezultat, pentru a fi cât mai aproape de ceea ce ne dorim pentru Supercupă, pentru meciul de Champions League şi pentru începutul de campionat", a conchis Mirel Rădoi.