ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Federația Română de Fotbal caută "4 tineri dedicați, băieți și fete", pentru zona de management a proiectelor Grassroots (fotbal de bază), menită să susțină dezvoltarea durabilă a fotbalului la nivel de bază în România, anunță site-ul FRF.

Posturile care se doresc a fi ocupate sunt cele de manager – dezvoltarea fotbalului de bază, coordonator - dezvoltarea și promovarea fotbalului în școli, coordonator – dezvoltarea și promovarea fotbalului feminin și coordonator - dezvoltarea și promovarea fotbalului pe teren redus.

În atribuțiile viitorilor aplicanți intră implementarea acțiunilor din strategia de dezvoltare a fotbalului de bază, prin care să se asigure creșterea numărului de practicanți ai fotbalului în școli, la nivel de cluburi și în comunități, coordonarea implementării eficiente din punct de vedere financiar a proiectelor strategice menite să dezvolte infrastructura sportivă și să crească participarea în fotbal saur espectarea bugetelor, redactarea rapoartelor, asigurarea comunicării, promovării și desfășurării acțiunilor de marketing aferente proiectelor.

Conform anunțului de angajare, FRF caută tineri proactivi și pasionați de fotbal, licențiați, cu experiență în project management, care au cunoștințe în domeniul fotbalului, buni comunicatori, buni coordonatori, efecienți în respectarea sarcinilor de lucru și care au un nivel avansat în cel puțin o limbă străină. De asemenea, aplicanții trebuie să fie experimentați în Microsoft Office.