ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Compania Facebook va lansa o platformă dedicată evenimentelor sportive, intitulată Facebook Sports Stadium, care va oferi utilizatorilor, în timp real, informații și actualități despre diverse meciuri, mesaje publicate de fani, statistici și comentarii ale unor experți, anunță Reuters.

"Cu cei 650 de milioane de fani ai sporturilor pe care îi are, Facebook este cel mai mare stadion din lume", se afirmă într-un mesaj dat publicității, miercuri, de compania americană.

Facebook, care a anunțat în septembrie 2015 că are o medie de 1,01 miliarde de utilizatori unici activi, va face publice pe 27 ianuarie veniturile obținute în ultimul trimestru al anului trecut.

Noul serviciu online al companiei Facebook pare să fie o încercare de a pătrunde în forță pe un teritoriu deținut până acum de Twitter. Cunoscuta rețea de microblogging s-a dovedit în ultimii ani o destinație foarte populară în rândul internauților în ceea ce privește evenimentele sportive "transmise live" în mediul online.