ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ediţia a doua a turneului BRD Bucharest Open are trei jucătoare din România pe tabloul principal, acolo unde italianca Sara Errani (17 WTA) este principala favorită pentru adjudecarea trofeului.
 
Cele trei reprezentante ale României pe tabloul principal de la Bucureşti sunt Alexandra Dulgheru (51 WTA), Monica Niculescu (67 WTA) şi Andreea Mitu (100 WTA), însă încă există speranţe să fie prezente şi Simona Halep şi Sorana Cîrstea (144 WTA).
 
Ediţia de anul trecut a turneului a fost câştigată de Simona Halep, care s-a impus în faţa jucătoarei italiene Roberta Vinci (38 WTA), a doua favorită în acest an.
 
Românca a pierdut un singur set în drumul său către titlu, în semifinala cu Monica Niculescu (67 WTA). Şi la dublu a fost o victorie românească, trofeul fiind cucerit de Alexandra Cadanțu şi Elena Bogdan.

Pe lângă Sara Errani şi Roberta Vinci, pe tabloul principal de la Bucureşti vor mai fi prezente nemţoaica Julia Goerges (72 WTA), unguroaica Timea Babos (81 WTA), jucătoarea germană Annika Beck (83 WTA) sau sportiva spaniolă Silvia Soler-Espinosa (97 WTA).
 
De menţionat că pe tabloul principal de simplu vor participa 32 de jucătoare, iar pe cel de dublu se vor afla 16 perechi.