Scuderia Ferrari pare sa fi descoperit formula magică cu programul sau de dezvoltare pentru mașina de curse de Formula 1 din 2019, dupa ce a avut unele probleme la începutul sezonului.  Iată însă că rezultatele recente au arătat că Ferrari a reușit să facă schimbări pentru a remedia neajunsurile monopostului său, scrie gptoday.com.

Echipa de la Maranello nu a câștigat încă nicio cursă în 2019, ultimul său triumf fiind cel de la Marele Premiu al Statelor Unite, din 2018, grație lui Kimi Räikkönen. În ciuda unor probleme vizibile, Ferrari a avut rezultate bune în câteva din primele nouă curse ale actualului sezon.
 
Citiți știrea integrală AICI.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews