ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Campionul mondial din 2007, Kimi Raikkonen, a decis să părăsească Ferrari la sfârșitul sezonului 2018.  Locul finlandezului va fi luat în sezonul următor de Charles Leclerc, informează F1 Manager.

Din sezonul viitor, Raikkonen se va întoarce la Sauber, echipă acolo unde și-a început cariera, în 2001.

În vârstă de 38 de ani, Raikkonen a concurat pentru patru echipe în total: McLaren, unde a câștigat prima sa cursă în Malaezia în 2003, Lotus, de unde a plecat în 2012, Ferrari, și echipa sa actuală, Sauber, la care a debutat.

Într-o postare pe Instagram, Raikkonen a scris: „Ghici cine s-a întors? Următorii doi ani, cu Sauber înainte! E foarte bine să te întorci unde a început totul!”

Șeful echipei Sauber, Fredric Vasseur, a declarat că revenirea finlandezului „reprezintă un pilon important al proiectului nostru și ne apropie de obiectivul de a face progrese semnificative în viitorul apropiat”.

Mai multe detalii despre Formula 1 puteți afla citind F1 Manager.