FC Dinamo București a anunțat luni numirea în postul de antrenor principal a fostului internațional Florin Bratu.

Astfel, tehnicianul de 38 de ani îi ia locul lui Vasile Miriuță, la serviciile căruia s-a renunțat după ratarea calificării în play-off-ul Ligii I.

"FC Dinamo București anunță prin intermediul site-ului oficial al clubului, www.fcdinamo.ro, încheierea raporturilor contractuale cu antrenorul principal Vasile Miriuță. De astăzi, noul antrenor al echipei din Ștefan cel Mare este Florin Bratu (38 de ani), ultima oară selecționer al reprezentativei Under-18 a României", se arată într-un comunicat apărut pe site-ul oficial Dinamo.

Conform sursei citate, Florin Bratu va fi prezentat oficial într-o conferință de presă programată luni după-amiază, la ora 15,30, în cantonamentul de la Săftica.

Fost atacant al echipei Dinamo de-a lungul a patru sezoane (2005-2006 și 2007-2010), Florin Bratu a câștigat Supercupa României în tricoul alb-roșu, în 2005, marcând 28 de goluri în 67 de partide pentru gruparea din Ștefan cel Mare în prima ligă a României.

După o carieră impresionantă ca jucător, Florin Bratu și-a început, în urmă cu patru ani, activitatea de antrenor principal. 

A antrenat Dinamo II București (2014-2015), CS Tunari (2015-2016), Dinamo Under 19 (2016-2017) și reprezentativa Under 18 a României (2017-2018).

Cu echipa sub 19 ani din cadrul clubului din Ștefan cel Mare, Florin Bratu a câștigat Liga Elitelor în 2017, cea mai importantă competiție pentru juniori organizată în România.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews