ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Perechea Florin Mergea - Horia Tecău s-a calificat, sâmbătă, în finala probei de dublu a turneului BRD Năstase Țiriac Trophy (ATP), dotat cu premii totale de 463.520 euro.

Românii au învins cuplul olandez Wesley Koolhof/Matwe Middelkoop cu 3-6, 6-2, 10-8, la Arenele BNR din Capitală.

În super tie-break, românii, principalii favoriți ai probei de dublu, au fost conduși cu 4-2 și 6-4, dar au revenit, au avut avantaj, 7-6, 8-7 și au încheiat cu 10-8.

Tecău (5 ATP) și Mergea (13 ATP) fac pereche pentru prima oară după multă vreme în circuitul ATP, în ultimii ani evoluând alături doar în meciurile de Cupa Davis. Koolhof și Middelkoop ocupă locuri mult mai slabe în ierarhia mondială, 58, respectiv 56.

În finală, Tecău și Mergea vor înfrunta perechea Chris Guccione (Australia)/Andre Sa (Brazilia), care, în primul tur, au trecut de Marius Copil și Adrian Ungur, câștigătorii de anul trecut, potrivit AgerpresPrin calificarea în ultimul act, Mergea și Tecău și-au asigurat un cec de 13.170 euro și 150 de puncte ATP, iar învinșii s-au ales cu 7.140 de euro și 90 puncte ATP. România va avea pentru al cincilea an consecutiv reprezentanți în finala BRD Năstase Țiriac Trophy.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews