ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Lansarea masinii Ferrari din sezonul 2016 a avut loc astazi la ora 15 printr-o transmisiune in direct ce a putut fi urmarita pe site-ul Ferrari.

Vettel: „Cred ca pentru moment ceea ce pot spune este ca masina arata bine, mai multe voi vorbi dupa ce o sa merg cu ea pe circuit. Anul trecut am castigat trei curse si cu siguranta ca acum vrem mai mult decat atat. Cred ca in acest an am avut o buna perioada de pregatire si sper ca am adus imbunatatiri in toate ariile.”

Raikkonen: „Trebuie sa asteptam sa facem cateva tururi cu masina ca sa ne pronuntam, dar momentan totul pare bine. Eu sper ca voi lupta pentru victorii si pentru campionat, dar trebuie sa asteptam sa vedem cum merge masina.”

Ferrari 2016

Maurizio: „Asa cum spunem noi in Italia ‘smerenia este ceea ce ne conduce, smerenia este pasiunea si angajamentul nostru’. Cum stam fata de competitorii nostri am sa va anunt luni seara dupa prima zi de teste”.

Pentru a citi declarația directorului tehnic al echipei si a vedea poze la rezolutie maxima cu noul monopost dati click pe F1 Manager.