ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul internațional român și actualul președinte al clubului de fotbal CSMS Iași, Florin Prunea, a atacat în termeni duri conducerea Federației Române de Fotbal, ca urmare a faptului că oficialii FRF nu au stabilit încă programul partidelor de pregătire pe care "tricolorii" le vor avea de jucat în cantonamentul din Turcia.

"Este o greșeală. Este de neconceput ca echipa națională să nu își găsească un adversar, o echipă națională cu care să joace două meciuri. Reghecampf a avut dreptate sută la sută. Se pare că vom juca cu o echipă din Macedonia, din Azerbaijan. Cred că este un fiasco total aceasta acțiune. Nu e nimic de ascuns și toată lumea știe", a declarat Prunea, pentru DigiSport.

"Președintele Federației și echipa lui vin dintr-o lume cenușie. Nu sunt din lumea sportului. Se vede prin această abordare, această ură pe care o au împotriva foștilor jucători din echipa națională. Sunt corporatiști, foști ofițeri sub acoperire, care cred că nu au ce să caute în sport. Înainte, când am lucrat la Federație, președinții de club veneau cu plăcere la Federație. Acum, a ajuns o clădire goală, fără suflet. Ușile sunt închise, toată lumea se ferește să vorbească cu tine", acuză fostul internațional.

Delegația României pleacă spre Turcia luni, 25 ianuarie, pentru un stagiu de pregătire în Antalya. Deși a anunțat, la începutul acestei săptămâni, pe site-ul oficial, că va publica programul meciurilor de pregătire "în cel mai scurt timp", până în acest moment FRF nu a făcut publică lista adversarilor "tricolorilor".