ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul portar al Stelei, Giedrius Arlauskis, este protagonistul unui episod tensionat cu presa din Lituania.
Goalkeeperul a fost autorul unei declaraţii care a deranjat şi a provocat comentarii. „Cu toţii ştim că lituanienii iubesc baschetul şi nu fotbal! De ce nu-l iubesc? E vina presei! Oamenii din presă nu fac altceva decât să ne critice. Ne fac un mare deserviciu, îi intorc pe fani împotriva noastră", a comentat Giedrius Arlauskis în cadrul unei conferinţe de presă.

Replica unui jurnalist nu a întârziat să apară, transmiţându-i fotbalistului că ar trebui să nu vorbească, întrucât este „o rezervă, nu un fotbalist". „Cine a spus asta? Ia vino-ncoa! Vino şi ia mingea, să văd de ce eşti capabil!", a continuat Giedrius Arlauskis.

Jurnalistul i-a lansat o provocare portarului, mai exact un pariu de 1.000 de euro, fiind dispus să stea în poartă, iar Giedrius Arlauskis să execute 10 penalty-uri, fiind convins că nu va reuşi să transforme nici măcar o dată. Episodul a fost intens comentat de presa din Lituania, care a amintit că portarul a evoluat în ultimii cinci ani doar în 32 de meciuri, dintre care 27 la FC Steaua Bucureşti.