ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul mare fotbalist român, Daniel Prodan, a murit miercuri seară în urma unui infarct, a anunțat pe pagina de facebook jurnalistul Dorin Chioțea. Daniel „Didi” Prodan, avea doar 44 de ani.

Conform Gazetei Sporturilor, tragedia s-a produs în casa din Voluntari a fostului fundaș al Generației de Aur a fotbalului românesc. Decesul s-a petrecut sub ochii soției, la care 19:57 a chemat Salvarea.

În ciuda intervenției celor două echipaje trimise la fața locului, Daniel Prodan nu a mai putut fi salvat.

Daniel Prodan s-a născut în 1972, și și-a început cariera la Olimpia Satu Mare. A urmat apoi Steaua București, Atletico Madrid, Glagow Rangers, din nou Steaua, Rocar București, FC Național, Messina Calcio. Cariera și-a încheiat-o la FC Național.

Cariera lui Prodan a fost marcată de o accidentare foarte gravă pe vremea când evolua la Atletico Madrid.

Fundașul a evoluat în toate meciurile disputate de către echipa națională a României la Cupa Mondială din 1994, strângând în total 54 de selecții sub tricolor.  

Prodan a câștigat 5 titluri de campion cu Steaua, două Cupe ale României și două Supercupe. Cu Rangers a obținut de 2 ori medalia de campion, două cupe ale Scoției și o cupă a Ligii.