ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul mare internațional român, Ladislau Boloni, a declarat că deși a fost un fotbalist de picior stâng, în viața politică simpatizează cu dreapta, relatează Hirado. Actualul antrenor al lui Anvers din Belgia, a vorbit pentru cotidianul maghiar Kronika despre viitoarele alegeri din Ungaria.

„Cred că electoratul nu este naiv, nu s-a născut ieri: are familie, copii, deține experiență de viață și principii. Simte și cântărește faptele, iar dacă majoritatea este de partea Fidesz, acest lucru are antecedente și
are o explicație”, a declarat tehnicianul născut la Târgu Mureș.

Potrivit omului de fotbal, astăzi, în Europa, nu se poate vorbi deschis despre imigrație, iar dacă se încearcă asta, atunci fie se minte, fie se vorbește foarte dur și ca la ușa cortului, ceea ce nu este bine pentru nimeni. În opinia sa, motivul pentru care nimeni nu are o soluție pentru migrație este acela că nimeni nu știe care este măsura fenomenului și când se va termina aceasta.

Bölöni consideră că Europa ar putea elabora un „plan de afaceri” pentru a se îngriji de zece milioane de persoane, dar nimeni nu vorbește despre cifre, „ceea ce face toată situația, infamă”. În opinia sa, unul dintre răspunsurile concrete, extrem de rare, a fost – cu tot cu controversa din jurul acestuia – soluția maghiară, și anume construcția gardului. A mai spus că acest lucru îl consideră o provocare pozitivă, întrucât obligă Europa să se ocupe de situație, arată sursa citată.