ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Arturo Vidal a ieşit din decor cu automobilul său, marca Ferrari, pe o autostradă din apropierea capitalei statului Chile, Santiago. Informaţiile care au răzbit în presă indică faptul că fotbalistul legitimat la Juventus Torino conducea sub influenţa băuturilor alcoolice, pe locul din dreapta fiind soţia sa, care s-a ales doar cu câteva zgârieturi şi vânătăi. Cei doi se întorceau de la un cazino, notează „Daily Mail".

Alegerea lui Arturo Vidal, de a conduce în stare de ebrietate, a determinat ca acesta să fie reţinut de poliţie, urmând să fie prezentat în faţa unui judecător.
„Din păcate, am fost implicat într-un accident rutier. Din fericire, cu toţii suntem bine şi liniştiţi. Mulţumesc pentru griji", a scris fotbalistul pe pagina sa de Twitter.

Pe lângă mesaj, jucătorul lui Juventus a postat şi un video, în care susţine că vina nu-i aparţine, însă nu precizează cum s-a produs accidentul.  
În această perioada, Arturo Vidal evoluează la Copa America, unde reprezintă naţionala statului Chile, fiind golgheterul competiţiei, cu trei reuşite.