ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mihai Neşu, fostul fotbalist care în 2011 a rămas paralizat în urma unei accidentări pe teren, a anunţat că oferă gratuit, prin fundaţia sa, şedinţe de oxigenoterapie hiperbară, care ajută în cazul arsurilor, victimelor tragediei din Clubul Colectiv din Capitală.

"Profunde regrete pentru tinerii care şi-au pierdut viaţa sau au fost răniţi în Clubul Colectiv din Bucureşti. Dumnezeu să ajute familiile victimelor să treacă peste această încercare. Pentru tinerii afectaţi, care au fost deja externaţi, prin intermediul partenerului nostru, oferim şedinţe gratuite de oxigenoterapie hiperbară la Bucureşti. Pentru detalii şi programări sunaţi la nr 0722 100 051. În cazul intoxicaţiei cu monoxid de carbon oxigenoterapia hiperbara poate face diferenţa dintre viaţă şi moarte, astfel încât persoana afectată nu rămâne cu nicio deficienţă, iar în privinţa arsurilor, acestea se vindecă de 5 ori mai repede deoarece oxigenul hiperbar lucrează ca un antibiotic şi reduce infecţiile", anunţă Neşu pe pagina de Facebook a fundaţiei sale.

Vineri seară, în clubul bucureştean Colectiv, 31 de persoane au murit, iar peste 180 au fost rănite, în urma unui incendiu declanşat de la artificii aprinse în faţa scenei unde avea loc un concert al trupei rock Goodbye to Gravity.

Un număr de 146 de răniţi au fost internaţi în 12 spitale din Capitală, mai mult de jumătate dintre aceştia fiind în stare gravă sau critică, prognosticul medicilor în cazul acestora fiind foarte rezervat. În prezent, în spitalele din Capitală, mai sunt internaţi aproximativ 130 de răniţi.