ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Unul dintre jucătorii marcanţi din istoria Stelei, Gabi Balint, a avut un comentariu vehement împotriva patronului roş-albaştrilor, Gigi Becali.

„Ce ne facem cu Steaua? Suporterii s-au împărţit. Galeriile tac. Noi, foştii jucători, dacă tăcem sau vorbim sîntem criticaţi de ambele tabere. El (n.r. Gigi Becali) nu ţine cont de nimic din ceea ce înseamnă spiritul Stelei şi ignoră cîteva milioane de suporteri făcînd ceea ce-i dictează buzunarul. «I se rupe» de istorie, de tradiţie, de palmares. Steaua se duce, încet, încet acolo unde vrea Dinamo, care s-a dus demult.

Echipa departamentală, comunistă, bla, bla… Da, dar e singura echipă care a reuşit maximum într-o perioadă grea pentru suporterii ei. Mulţi s-au născut atunci. Puţini rămîn, se împart. Ne doare pe toţi, dar lui nu-i pasă. Ce naiba facem cu Steaua?", a notat fostul fotbalist pe pagina sa de Facebook.
În vârstă de 52 de ani, Gabi Balint a evoluat la Steaua 10 sezoane, în perioada 1980-1990.