ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mirel Rădoi a luat prima decizie majoră de când antrenează FC Steaua Bucureşti, eliminându-l din lot pe Gabriel Tamaş. Neoficial, fotbalistul a petrecut în noaptea de joi spre vineri în Centrul Vechi din Bucureşti şi, ce se ştie sigur, a ratat un antrenament, invocând că nu i-a sunat ceasul în dimineaţa respectivă.

„Noi ştim ce a făcut cu adevărat Tamaş. Motivul că nu i-a sunat ceasul este unul pueril. În prima zi, le-am comunicat că disciplina este numărul unu pentru mine. Nu putem să stricăm grupul pentru un jucător, oricine ar fi el, dacă el nu vrea să fie alături de noi. Tamaş nu va mai juca la Steaua cât timp sunt eu aici", a declarat Mirel Rădoi despre acest episod. Astfel, în zilele următoare, cele două părţi se vor întâlni pentru rezilierea contractului.

După primele două etape disputate din noul sezon din Liga I, FCSB este lider în clasamentul intern, însă roş-albaştrii au un meci în plus faţă de alte formaţii. Până acum, echipa lui Mirel Rădoi a obţinut doar un egal cu Petrolul Ploieşti, pe teren propriu, şi o victorie cu Pandurii (3-0), în deplasare. În cele două meciuri, Gabriel Tamaş nu a bifat niciun minut.

Cifrele lui Gabriel Tamaş

 31 de ani

10 meciuri şi 0 goluri pentru FCSB

65 de selecţii şi 3 reuşite pentru echipa naţională