ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Generația „UEFAntastică” a Stelei București a pozat pentru un calendar inedit. Sub îndrumarea designerului Florin Dobre steliștii s-au unit și pregătesc a doua gală pentru Mihai Neșu.

„E puțin mai greu ca la fotbal. La fotbal totul e natural, te mai strâmbi. Aici trebuie să stai drept, te mai strânge cravata. Sperăm ca toate calendarele pe care le vom face să fie toate vândute, pentru că Mihăiță chiar are nevoie și vom fi în continuare alături de el”, a spus Mirel Rădoi, fostul căpitan al Stelei.

Am multe amintiri comune cu el, mai ales că eu am venit în vara anului 2000, el în iarna aceea. Pentru el, antrenamentul era ca și un meci. Era 360 de grade opus de omul care era după antrenamente și după meciuri. În afară, era un om extraordinar, dar în timpul antrenamentului și al meciului puteai să fii și fratele lui, că nu conta. A fost genul de jucător pe care și l-ar dori oricare dintre noi, dacă ar fi antrenor”, a completat Rădoi.

Pe 26 mai de la ora 16:00, pe stadionul „Iuliu Bodola” din Oradea, sub motto-ul „Uniți pentru Mihai”, trei echipe de fotbal vor strânge fonduri pentru Neșu: NAȚIONALA ROMÂNIEI, UEFANTASTICII STEAUA, PRIETENII MIHAI NEȘU.