ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Gigă Popescu ar putea să scape mai repede din arest, urmând a fi eliberat condiţionat pentru un comportament ireproşabil în penitenciar, anunță B1 TV.

Cu toate că mai are de executat încă un an şi jumătate din pedeapsa primită în Dosarul Transferurilor, fostul căpitan al echipei naţionale ar putea părăsi arestul după o lună și jumătate.

"Gică a avut o atitudine incredibilă în penitenciar. În prima fază, la Rahova, a respectat pe toată lumea și nu a avut nici măcar o abatere, iar aici, la Jilava, unde este și coleg de celulă cu Mihai Stoica, a avut un comportament de nota 10. De aceea, o comisie a penitenciarelor se va reuni, în scurt timp, pentru a decide în cât timp va putea fi eliberat Popescu, mai ales că el a și dat banii pentru care a fost condamnat. Se vehiculează varianta că ar putea ajunge acasă în aproximativ o luna și jumătate",  a declarat un apropiat al fostului fotbalist, potrivit wowbiz.ro

Până în prezent, Gică Popescu a executat doar jumătate din pedeapsa de 3 ani o lună şi 10 zile primită. 

Tot aproape de libertate ar fi şi Mihai Stoica, tot pe motiv că s-a comportat exemplar în închisoare, dar şi fostul şef al comisiei centrale a arbitrilor, Vasile Avram.