ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Anunțul lui Becali vine după ce acesta a precizat că este gata să renunțe gratis la Steaua în favoarea Armatei și să preia altă echipă de Liga 1.
 
Gigi Becali a anunțat luni că este gata să preia formația Astra Giurgiu de la omul de afaceri Ioan Niculae.

"Am 10 jucători bine stabiliți pe care îi iau cu mine și plec la o echipă din playoff, nu? O să văd cine e în playoff. Eventual ăsta, Niculae. De unde am dat atâția bani, mai dau 4-5 milioane și o iau pe Astra.

Mă duc la Astra și am și stadion și iau campionatul și mă duc în Champions League. Acum nu mai contează coeficientul, ăla contează doar în grupe. Și le demonstrez eu cine e și Becali!", a declarat Becali la Romania TV, potrivit ziare.com.

Gigi Becali a anunțat că este gata să renunţe gratis la Steaua, după ce Ministerul Apărării a anunţat că va reînfiinţa secţia de fotbal şi va înscrie o echipă în Liga a 4-a din sezonul următor.