ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Gigi Becali a ieșit pentru moment din politică, dar susține că își pregătește revenirea. Patronul Stelei spune că vrea să construiască un partid elitist. Becali a fost președintele Partidului Noua Generație, însă n-a avut prea mare succes.

 Becali n-a avut dreptul să voteze la aceste alegeri, după ce judecătorii i-au interzis drepturile civile în condamnarea pe care a primit-o pentru schimburile de terenuri cu MApN.

Patronul Stelei spune însă că oricum este dezamăgit de clasa politică actuală. Becali susține că vrea să intre din nou în politică și lucrează la un proiect din care urmează să fac parte intelectuali, potrivit Prosport.

„Am eu niște gânduri, dar am decis să nu mai candidez eu. Am să construiesc un partid. O să fie în el numai profesori universitari, numai oameni culți, nu se mai poate altfel! De 27 de ani a ajuns țara unde a ajuns. E exact cum zice un psalm: când se ridică oamenii de nimic, neleguiții umblă liberi. Cum să stau liniștit când văd că țara mea e condusă de puteri străine? Trebuie să dau jertfă cu orice risc, țara este condusă de puterile străine", a declarat Gigi Becali