ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tribunalul Mehedinți a decis definitiv ca Gigi Nețoiu, condamnat în martie 2014 la trei ani și patru luni de închisoare în dosarul "Transferurilor", să fie eliberat condiționat, după ce a executat un an și nouă luni din pedeapsă.

Magistrații Tribunalului Mehedinți au respins, miercuri, recursul formulat de procurorii DNA la decizia Judecătoriei Drobeta Turnu Severin de eliberare condiționată a lui Gigi Nețoiu, condamnat la trei ani și patru luni de închisoare în dosarul ”Transferurilor”. Decizia instanței este definitivă.

În prezent, Gigi Nețoiu este internat la un spital din Timișoara, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale, după ce în urmă cu zece zile a făcut infarct în Penitenciarul Drobeta Turnu Severin, unde era încarcerat.

 Sorin Crudiu, avocatul lui Nețoiu, a declarat că acesta va rămâne internat în spital aproximativ două luni, el având nevoie de recuperare după operație.

În urma deciziei Tribunalului Mehedinți, Administrația Penitenciarelor va trebui să retragă personalul care îl păzește pe Nețoiu în spital.

În 13 decembrie, Gigi Nețoiu a suferit un infarct în timp ce se afla încarcerat la Secția externă din localitatea Vânjuleț a Penitenciarului Drobeta Turnu Severin, unde ispășea în regim deschis pedeapsa cu închisoarea de trei ani și patru luni, în dosarul "Transferurilor".